26 juni 2022

Wil jij wonen in De Fruitmeester?

Heb je een gasrekening die door het dak gaat? Niet in De Fruitmeester. Hier zijn alle woningen aardgasvrij en energieneutraal. Ruim 95% van de woningen is inmiddels verkocht, de omgevingsvergunning is onherroepelijk en de bouw start binnenkort! Er zijn nog twee woningen beschikbaar. We laten ze allebei graag zien.

Wil jij wonen in De Fruitmeester?

Een houten woning iets voor jou?

In het buurtje De Erven worden 8 twee-onder-een kapwoningen in CLT-hout gerealiseerd. De bouwmethode is een duurzaam alternatief voor beton, baksteen of staal. Daarnaast sluit de materiaalkeuze goed aan bij de oude tuinderswoningen en bijbehorende schuren die vroeger ook van hout waren. Een houten woning heeft een unieke uitstraling, staat garant voor warmte en rust en geeft een rustgevend gevoel. Deze woning, type B heeft een woonoppervlakte van maar liefst 181 m², vijf slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden. Parkeren doe je op eigen terrein en op het gezamenlijke erf. Val jij voor de riante living van ca. 11 meter breed?

Bekijk deze bijzondere woning
 Een houten woning iets voor jou?

Bekijk deze unieke loft in De Pluktuin - bnr 51

Deze unieke loft ligt aan de centrale waterpartij. Een uniek appartement van 106 m² met een verrassende indeling, riante living en twee slaapkamers. De riante master bedroom met hoge schuine kap geeft direct een luxe hotelgevoel. Fijne bijkomstigheid: op het erf zijn twee parkeerplaatsen. En je fiets? Die stal je gemakkelijk en veilig in de gezamenlijke fietsenberging. Met uitzicht op de waterpartij en een fijn balkon van 11 m² op het zuiden is het hier fijn thuiskomen. Is dit bijzondere appartement iets voor jou?

Bekijk dit tegekke appartement
Bekijk deze unieke loft in De Pluktuin - bnr 51

Heb je interesse?

Neem gelijk contact op met het verkoopteam, zij helpen je graag. En weet: wie het eerst komt, eerst maalt.

Neem contact op