25 oktober 2022

UITGELICHT: unieke loft met uitzicht over waterpartij

Deze unieke loft ligt aan de centrale waterpartij en heeft een verrassende indeling, riante living en twee slaapkamers. Kies voor het comfort van nu, in een strak afgewerkt appartement met lage energielasten. Woon jij volgend jaar in De Fruitmeester?

 UITGELICHT:  unieke loft met uitzicht over waterpartij

Unieke loft

Ontdek deze unieke loft van 106 m² met een verrassende indeling, riante living en twee slaapkamers. De riante master bedroom met hoge schuine kap geeft direct een luxe hotelgevoel. Fijne bijkomstigheid: op het erf zijn twee parkeerplaatsen. En je fiets? Die stal je gemakkelijk en veilig in de gezamenlijke fietsenberging. Met uitzicht op de waterpartij en een fijn balkon van 11 m² op het zuiden is het hier fijn thuiskomen. 

De bouw is inmiddels gestart en de oplevering is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024. Je koopt de woning inclusief de volgende gekozen opties:

  • vergroten boilervat
  • draadloze mv bediening
  • loze leiding bij kookeiland en een loze leiding in kastenwand

Uiteraard kun je de Siematic keuken upgraden naar jouw smaak. Let hierbij wel op dat de indeling van de installatiepunten vaststaat. De badkamer en sanitair wordt volledig afgewerkt. Bekijk bij het kopje downloads de verkooptekening incl. kookeiland, keuken-en sanitair brochure, technische omschrijving, prijslijst en nog veel meer. 

Is dit bijzondere appartement iets voor jou? Neem contact op met Teer Makelaars via beverwijk@teer.nl of bel 0251 - 22 92 25 voor meer informatie. 

Interesse?